Costume de baie Victoria’s Secret 2010


49 $Mai e putin si vine vara si cum a fost si anul trecut sper ca vremea sa fie caldurasa numai buna pentru a merge la piscina. In fiecare an sunt atrasa de noile modele de costume de baie, de data aceasta am pus ochii pe un costum de baie fara bretele mi se pare foarte sexy. In plus te bronzezi fara dungi pe piept.

In vara 2010 pe langa costumul de baie in sine, designerii ne propun accesorii care mai de care mai fancy. Bijuteriile masive, ochelarii de soare, gentile de mana, palarii panama si centuri sunt doar cateva din accesoriile pe care poti sa le duci pe plaja. Deci, alegeti un costum sexy, o rochita simpatica pe care sa o porti pe deasupra, niste bangles, ochelari statement si bineinteles o geanta supradimensionata.

Ca in fiecare an, Victoria Secret’s impune tendintele in materie de lenjerie si costume de baie. Asa ca putem sa tragem putin cu ochiul la prezentarile lor pentru a vedea ce ar putea sa ni se potriveasca.
.
36.5 $36.5 $_o mult de culori

36.5 dolari36.5 dolari_

19.5 $19.5 $_

68 $68 $_

74 $74 $_

39 $39 $_

30 $30 $_

60 $60 $_

67 $67 $_

49 dolari49 dolari_



3 Response to "Costume de baie Victoria’s Secret 2010"

  1. Aniela4u says:

    Intotdeauna niste creatii reusite cele de la Victoria's Secret. Si manechinele sunt superbe, la care ma mira faptul k nu exista ink comentarii din partea baietilor, dar nu ma indoiesc k vor aparea pe parcurs.Frumos pictorial, felicitari celei care ni l-a prezentat.

    Dana says:

    era in colectia de anul trecut unu... superb! tricotat... mi-l pusesem pe comnda, dar fetele cu care trebuai sa mai luam s-au razgandit si am anulat... si nu se merita sa comanzi din sate numai 1-2-3... k era mai scump transportul ;))

    Anonim says:

    buna ziua!!vreau sa stiu si eu va rog cum pot face comanda de un costum de baie?

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme